Skip to content

Merken bedrijfskleding

Voor wie

Of je nu in de horeca werkt, in de detailhandel of in de zakelijke dienstverlening,
de collectie van Frontline is geschikt voor alle bedrijven waar de werknemers het visiteplaatje van het bedrijf zijn.
Er is altijd maar één kans voor een eerste indruk!
Wij bieden een collectie waar medewerkers zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel in voelen. Laat zien wie u als bedrijf bent. Dit zijn onze merken:

Genti

Studio Anneloes

Desoto

Studio Anneloes

Studio Anneloes draagt zorg voor de planeet en voor de makers. Ze kiezen voor lange termijn partnerschappen dichtbij huis. Samen met hun partners werken we aan een steeds duurzamer wordend productieproces.

Studio Anneloes SA@WORK

Kledingstukken die fantastisch zitten, passen en voelen. Dit zijn de eigenschappen waar Studio Anneloes om bekend staat. SA@WORK is een lijn met bedrijfskleding, waarin werknemers zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.

De collectie bestaat bijna volledig uit Sensitive® Fabrics, ofwel travel stof. Dit materiaal is gemaakt van polyamide en Lycra®. Deze synthetische vezels kunnen tot zes keer in de lengte rekken en vervolgens keren ze net zo gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke vorm. Door de stretch draagt de stof heerlijk. De stof is niet alleen comfortabel, het heeft ook nog een luxe, representatieve uitstraling.

Travel Quality

De Travel Quality is een ademende stof. Hierdoor gaan werknemers niet of minder snel transpireren en kunnen ze prettig werken. De travel stof blijft heel lang mooi en heeft minder impact op de planeet in de gebruiksfase, omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit in de droger hoeft te doen. De stof is kreukvrij en hoeft niet gestreken te worden. Ook dat bespaart energie. Door de unieke stofsamenstelling is travel stof supersnel droog. Even uithangen en het kan meteen weer gedragen worden.

Genti menswear

Genti is een 100% Nederlands modelabel met een internationaal karakter. Creativiteit, kwaliteit en een individuele benadering hebben het familiebedrijf Genti gebracht waar ze nu staan. Ze zijn vooruitstrevend en gericht op de toekomst. Het Genti DNA heeft in de afgelopen vijftien jaar bewezen succesvol te zijn.

Het Genti team ontwerpt voor elke collectie voor een fashion minded consument in het ‘New Luxury Menswear’ segment.

De Genti-collectie is gebaseerd op comfortstijlen die het hele jaar door te dragen zijn, zonder concessies. Uitermate belangrijk voor bedrijfskleding. Ontspannen modellen worden algemeen aanvaard als de nieuwe standaard. Een op maat gemaakte stijl, indien gewenst met grafische merkdetails en hoogwaardige materialen zijn de elementen om een ​​expressieve bedrijfscollectie op te bouwen die ertoe doet.

Desoto

Wat shirts en blouses van Desoto zo bijzonder maakt, is de exclusief voor Desoto ontwikkelde interlock premium jersey, die gemaakt is van 100% katoen en gebreid in Duitsland. Oeko-Tex® gecertificeerd, uiteraard. Als trotse leden van het Better Cotton Initiative (BCI) geven ze niet alleen om duurzaamheid. Het Better Cotton-initiatief is in het leven geroepen om de teelt van katoen te verbeteren, is beter voor de mensen die het produceren, beter voor het milieu waarin het groeit en beter voor de toekomst van de sector. Doordat zij zich  aan deze normen houden, leveren zij zo hun bijdrage aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Het materiaal

De stof, het materiaal zorgt voor een duurzaam en allround goed Desoto-draagcomfort. Super stretch, maar absoluut zonder synthetische vezels. Je voelt puur katoen. Desoto past zich op natuurlijke wijze aan zijn dragers aan. Dit is wat het merk Desoto uniek maakt. De verzorging van de stof is gemakkelijk en net zo comfortabel als het draagcomfort: wassen op 40°, nat ophangen, de naden gladstrijken, klaar! De stof bevat geen ijzer en is dus vrij van chemicaliën.